Rupere de nori la Râmnicu Vâlcea: Imagini cu grindina şi ploaia torenţială, postate pe Facebook

O ploaie torenţială, însoţită de grindină, s-a abătut, vineri, asupra oraşului Râmnicu Vâlcea. Apa s-a adunat pe străzile oraşului, iar localnicii au filmat şi au distribuit imaginile pe Facebook.

7990 afișări
Imaginea articolului Rupere de nori la Râmnicu Vâlcea: Imagini cu grindina şi ploaia torenţială, postate pe Facebook

Rupere de nori la Râmnicu Vâlcea: Imagini cu grindina şi ploaia torenţială, postate pe Facebook

În imaginile postate pe Facebook se observă apa acumulată pe străzile oraşului şi grindina de mici dimensiuni.

Reprezentanţii ISU Vâlcea spun că nu au primit apeluri din partea locuitorilor cu privire la pagube produse de grindină sau de inundaţii.

Prefectul judeţului, Florian Marin, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi a solicitat autorităţilor locale să monitorizeze zonele critice.

23 de judeţe ale ţării şi Capitala sunt sub cod portocaliu de ploi puternice. ANM a anunţat cod portocaliu începând de vineri, ora 15.00 până sâmbătă la ora 10.00 pentru Bucureşti şi judeţele Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici