Video S-a plimbat cu snowboard-ul tras de maşină printr-un oraş din România, pentru a-şi impresiona prietenii. Ce s-a întâmplat după ce martorii au postat imaginile în online

Un bărbat din Motru, judeţul Gorj, s-a plimbat cu snowboard-ul tras de o maşină pe o stradă din municipiu, în încercarea de a-şi impresiona prietenii de distracţie. Acesta a fost identificat de poliţişti şi sancţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2649 afișări

Profitând de stratul de zăpadă depus pe carosabil, un bărbat din Motru s-a urcat pe snowboard şi s-a lăsat tras de o maşină, pe o stradă principală din municipiu.

Martorii au filmat momentul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Imaginile au fost vizionate şi de poliţişti, iar reprezentanţii IPJ Gorj au reuşit să-l identifice pe bărbatul teribilist.

”A fost sancţionat cu 290 de lei, amenda fiind aplicată pentru deplasare neregulamentară pe drumul public”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit legii, pietonii sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuar, iar în lipsa acestuia pe acostamentul din partea stângă a drumului, în direcţia lor de mers. Când şi acostamentul lipseşte, pietonii sunt obligati să circule cât mai aproape de marginea din partea stânga a părţii carosabile, în direcţia lor de mers. Sunt asimilate pietonilor persoanele care se deplasează pe patine sau dispozitive cu role.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici