Şapte candidaţi înscrişi în cursa pentru parlamentarele parţiale din 25 mai din Colegiul 4 Ilfov

Şapte candidaţi şi-au depus, până luni seară, candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 4 Ilfov, rămas vacant după demisia din Camera Deputaţilor a liberalului Eduard Hellvig.

539 afișări
Imaginea articolului Şapte candidaţi înscrişi în cursa pentru parlamentarele parţiale din 25 mai din Colegiul 4 Ilfov

Şapte candidaţi înscrişi în cursa pentru parlamentarele parţiale din 25 mai din Colegiul 4 Ilfov (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

Astfel, şi-au depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Ilfov Gabriela Szabo, (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), Dumitru Vasile (PDL), Gheorghe Andrei Daniel (PNL), Dumitru Iustin Ion (PMP), Rogoveanu Ion (PPDD), Ciozvarda Diaconescu Andrei Octavian (FC) şi Heimann Michael (PRM).

Potrivit calendarului stabilit de Guvern, candidaturile pentru alegerile parlamentare parţiale care vor avea loc în data de 25 mai, simultan cu scrutinul pentru Parlamentul European, pot fi depuse până luni, la ora 24.00.

Eduard Hellvig a demisionat din calitatea de deputat în data de 3 septembrie 2013, pentru a prelua un mandat de europarlamentar rămas vacant după demisia unui deputat liberal din Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici