Şarpe lung de 2,5 metri, găsit în scara unui bloc din Slatina

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au intervenit, luni, în scara unui bloc din municipiul Slatina, pentru a captura un şarpe lung de aproximativ 2,5 metri.

166 afișări
Imaginea articolului Şarpe lung de 2,5 metri, găsit în scara unui bloc din Slatina

Şarpe lung de 2,5 metri, găsit în scara unui bloc din Slatina (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sergent-major Alin Băseşteanu, un locatar al blocului D 18 de pe strada A.I Cuza din municipiul Slatina a apelat serviciul unic de urgenţă 112 sesizând că în scara blocului, la parter, se află un şarpe.

"Un echipaj al ISU Olt a ajuns imediat la faţa locului unde ne-a fost sesizată prezenţa şarpelui. Pompierii au reuşit prinderea şarpelui, care are o lungime de 2-2,5 metri", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Angajaţii ISU Olt au luat legătura cu reprezentanţii Asociaţiei de Protecţie a Animalelor din municipiul Slatina, pentru a stabili unde va fi dus şarpele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici