Scandal sexual la o şcoală din Bucureşti: O elevă a reclamat că a fost violată de un coleg în toaleta unităţii de învăţământ

Poliţiştii secţiei 13 din Capitală fac cercetări după ce o minoră de 13 ani de la Şcoala nr. 82 a reclamat că a fost agresată sexual de un coleg, în toaleta unităţii de învăţământ. Incidentul s-ar fi petrecut în 28 septembrie.

1921 afișări
Imaginea articolului Scandal sexual la o şcoală din Bucureşti: O elevă a reclamat că a fost violată de un coleg în toaleta unităţii de învăţământ

Scandal sexual la o şcoală din Bucureşti: O elevă a reclamat că a fost violată de un coleg în toaleta unităţii de învăţământ (Imagine: Anita Vizireanu/Mediafax Foto)

Poliţiştii i-au audiat pe ambii minori implicaţi.

Surse apropiate anchetei au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că eleva este în clasa a VII-a, iar băiatul reclamat în clasa a VIII-a la Şcoala 82 din Capitală, ambii fiind de etnie romă.

Potrivit surselor, între cei doi a fost o relaţie de dragoste, dar ulterior s-au despărţit, context în care eleva i-ar fi trimis fostului prieten un sms întrebându-l ce poată să facă pentru a se împăca, iar acesta i-ar fi răspuns, tot printr-un sms, că doreşte un act sexual.

Cei doi şi-ar fi dat întâlnire în toaleta şcolii, în pauza dintre ore. După consumarea actului sexual oral, minora s-ar fi lăudat unor prietene, într-un final aflând despre acest fapt şi părinţii ei, potrivit surselor citate.

Părinţii au dus-o pe minoră la secţia de poliţie unde aceasta a declarat că a fost violată.

Poliţiştii Secţiei 13 au îndemnat-o pe fată să meargă la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru eliberarea unui certificat medico-legal care să ateste cele susţinute în plângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici