Scene cumplite în timpul unei partide de minifotbal: Un bărbat a murit chiar sub ochii coechipierilor

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit în timp ce juca o partidă de minifotbal pe terenul unei şcoli din Buzău, după ce i s-a făcut rău. Echipajul medical nu a reuşit să-l resusciteze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

328 afișări
Imaginea articolului Scene cumplite în timpul unei partide de minifotbal: Un bărbat a murit chiar sub ochii coechipierilor

Teroare în timpul unei partide de minifotbal: Un bărbat a murit chiar sub ochii coechipierilor

Meciul s-a disputat pe un teren de la o şcoală din oraş.

La un moment dat, bărbatul a căzut pe teren. Coechipierii şi adversarii s-au dus să vadă ce se întâmplă şi au sunat imediat la 112.

Managerul SAJ Buzău, Lhuana Zissu, a declarat că echipajul a ajuns în trei minute.

„Un pacient care juca fotbal pe terenul de la Şcoala nr 15. A fost găsit în stop cardiorespirator, s-au făcut, conform protocolului, manevre de resuscitate aproximativ 50 minute dar fără succes”, a declarat Lhuana Zissu, corespondentului MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul avea 57 de ani, iar meciul de fotbal la care a participat s-a disputat în afara orelor de curs.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a murit.

Trupul acestuia a fost transportat la SML pentru stabilirea cauzei decesului.

Taguri:
bărbat,
deces,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici