Tâlhărie în plină zi la Ploieşti. Hoţul, imobilizat de un poliţist care trecea întâmplător pe stradă

Un tânăr de 20 de ani a smuls, în plină zi, un lanţ de la gâtul unei vârstnice, pe o stradă din Ploieşti. Tâlharul a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, care l-a urmărit şi imobilizat.

2085 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie în plină zi la Ploieşti. Hoţul, imobilizat de un poliţist care trecea întâmplător pe stradă

Tâlhărie în plină zi la Ploieşti. Un poliţist aflat întâmplător pe stradă l-a

Tâlhăria a avut loc pe strada Popa Farcaş din Ploieşti.

Potrivit Poliţiei Prahova, victima a fost o femeie în vârstă de 80 de ani. Aceasta mergea pe stradă împreună cu soţul său. Din sensul opus s-a apropiat un tânăr care a smuls de la gâtul femeii lanţul, iar apoi a fugit.

În zonă se afla, în timpul liber, agentul şef adjunct de poliţie Tudose Adrian, care a pornit în urmărirea tâlharului, reuşind să-l imobilizeze în scurt timp şi să-l predea echipajului sosit la faţa locului, anunţă Poliţia Prahova.

S-a deschis dosar penal pentru tâlhărie, în care se fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din Buzău, domiciliat fără forme legale în Ploieşti, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
tâlhărie,
ploieşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici