Şcoala 19 din Capitală a fost dată în judecată. Instituţia ar fi refuzat şcolarizarea băiatului care şi-a omorât bunica

Tatăl băiatului care şi-a ucis bunica într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei în primăvara acestui an şi a fost refuzat de mai multe şcoli, a dat în judecată Şcoala nr. 19 din Capitală, deoarece instituţia nu ar fi acceptat minorul la studii, au precizat, pentrui MEDIAFAX, surse oficiale.

1086 afișări
Imaginea articolului Şcoala 19 din Capitală a fost dată în judecată. Instituţia ar fi refuzat şcolarizarea băiatului care şi-a omorât bunica

Şcoala 19 din Capitală a fost dată în judecată. Instituţia ar fi refuzat şcolarizarea băiatului care şi-a omorât bunica

Şcoala Gimnazială nr.19 din Capitală, una dintre unităţile de învăţământ care a refuzat încadrarea şcolară a băiatului, a fost dată în judecată de tatăl acestuia, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Motivul ar fi acela că băiatul nu a fost acceptat în cadrul instituţiei. Dosarul s-a aflat, iniţial, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2, însă instanţa a decis declinarea competenţei în favoarea Tribunalului Bucureşti.

În luna octombrie, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar din Municipiul Bucureşti au spus că motivul pentru care băiatul nu frecventează nicio şcoală este numărul mare de elevi în clase şi lipsa locurilor în şcoli.

Băiatul de 9 ani care şi-a ucis bunica ar fi fost transferat, pentru o scurtă perioadă, la Şcoala Generală nr. 5 din Bucureşti. Asta declara, în luna septembrie, mama unei fetiţe care acuza autorităţile de incompetenţă deoarece au decis că băiatul nu are nevoie de expertiză psihiatrică.

Copilul de nouă ani şi-a omorât bunica în luna mai, cu un cuţit, din motiv că aceasta nu i-ar fi permis să se joace la calculator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici