Comuna în care Alexandru Cumpănaşu a obţinut cel mai mare scor la alegerile prezidenţiale 2019

Alexandru Cumpănaşu a obţinut cel mai mare scor la alegerile prezidenţiale de duminică în comuna Dobrosloveni, localitatea de unde a dispărut Alexandra Măceşanu.

16753 afișări
Imaginea articolului Comuna în care Alexandru Cumpănaşu a obţinut cel mai mare scor la alegerile prezidenţiale 2019

Alexandru Cumpănaşu, cel mai mare scor la alegerile prezidenţiale în comuna de unde a dispărut Alexandra Măceşanu

Potrivit statisticilor Biroului Electoral Judeţean Olt, în comuna Dobrosloveni, Alexandru Cumpănaşu a obţinut cele mai multe voturi valabil exprimate, 527 , umat de candidatul PSD, Viorica Dăncilă cu 424 de voturi valabil exprimate.

„În comuna Dobrosloveni au fost 1.554 voturi valabil exprimate. Alexandru Cumpănaşu a obţinut 527, urmat de Viorica Dăncilă cu 424, iar pe locul al treilea, cu 261, este candidatul Klaus Iohannis”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt BEJ Olt, Marius Filip.

Primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, spune că rezultatul obţinut de Cumpănaşu era previzibil.

„Era de aşteptat pentru Cumpănaşu. Era de aşteptat la Dobrosloveni. (...) E concetăţean, iar oamenii aici se iubesc unii pe alţii, sunt alături unii de alţii şi, când e nevoie, sar în ajutorul celui care e nevoie de ajutor. A obţinut cel mai mare scor”, a declarat pentru MEDIAFAX primarul.

Potrivit BEJ, în judeţul Olt, Alexandru Cumpănaşu a reuşit să obţină 8.057 de voturi valabil exprimate, adică 4,42% din opţiunile alegătorilor.

Potrivit Biroului Electoral Central, primele rezultate oficiale arată că, la nivel naţional, Alexandru Cumpănaşu a obţinut 126.019 de voturi, reprezentând 1,47%.

Alexandru Cumpănaşu este unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani dispărută din Dobrosloveni, cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
cumpănaşu,
olt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici