Sechestru pe zeci de bovine transportate în condiţii improprii şi fără documente

Poliţiştii din Galaţi au pus sechestru pe 29 de bovine care erau transportate în condiţii improprii şi pentru care deţinătorul nu avea documente de provenienţă. Acesta a fost sancţionat cu 13.000 de lei.

193 afișări
Imaginea articolului Sechestru pe zeci de bovine transportate în condiţii improprii şi fără documente

Sechestru pe zeci de bovine transportate în condiţii improprii şi fără documente

Potrivit unui comunicat la IPJ Galaţi, remis vineri presei, poliţiştii de ordine publică, împreună cu reprezentanţi ai DSVSA Galaţi, au depistat în trafic, în localitatea Priponeşti, un transport ilegal de bovine.

„Din verificări a reieşit că 29 bovine erau transportate în condiţii improprii şi fără documente de provenienţă. Din totalul lor, doar trei aveau aplicat crotal auricular”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Galaţi.

Potrivit acestora, animalele au fost cumpărate din judeţele Tulcea, Vaslui, Vrancea, Brăila şi Galaţi, iar deţinătorul lor a recunoscut că le-a achiziţionat fără documente legale.

Poliţiştii au pus sub sechestru animalele, care au fost predate spre custodie către administratorul unei firme specializate, şi au aplicat amenzi de 13.100 de lei.

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii de ordine publică din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici