Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Gradul de ocupare a paturilor din spitale este 34%. Cum vor funcţiona şcolile

Gradul de ocupare a paturilor din spitale este joi la nivel naţional de 34,05%, iar săptămâna viitoare şcolile vor funcţiona în format fizic, a anunţat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

2265 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Gradul de ocupare a paturilor din spitale este 34%. Cum vor funcţiona şcolile

Andrei Baciu spune că în România sunt 25.000 de paturi de spital dedicate îngrijirii pacienţilor cu Covid.

Conform acestuia, joi gradul de ocupare este la nivel naţional de 34,05 la sută.

Asta înseamnă că săptămâna viitoare toate şcolile îşi menţin activitatea în formatul normal, nedepăşindu-se nivelul de 75%”, a adăugat Baciu.

El spune că gradul de ocupare a paturilor variază la nivelul judeţelor între 9 şi 68%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici