Şeful comisiei de examinare de la Liceul "Bănescu" Mangalia, arestat

Preşedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul "Ion Bănescu" din Mangalia, reţinut, joi, pentru luare de mită, după ce ar fi primit mită 3.000 de euro şi cazare într-un hotel din Saturn, de la mai mulţi elevi care susţineau examenul, pentru a-i ajuta să promoveze, a fost arestat preventiv.

168 afișări
Imaginea articolului Şeful comisiei de examinare de la Liceul "Bănescu" Mangalia, arestat

Şeful comisiei de examinare de la Liceul "Bănescu" Mangalia, arestat (Imagine: Shutterstock)

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, vineri, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii anticorupţie împotriva lui Gheorghe Amza, şeful comisiei de bacalaureat de la Liceul "Ion Bănescu" din Mangalia, şi au emis mandat, pentru 29 de zile, pe numele acestuia.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanţa.

Gheorghe Amza, preşedintele comisiei de bacalaureat la centrul de examen nr. 37 din cadrul Liceului Tehnologic "Ion Bănescu" din Mangalia, este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa pentru luare de mită şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii care nu sunt destinate publicităţii, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Procurorii au dispus reţinerea lui Gheorghe Amza şi au cerut Tribunalului Constanţa arestarea lui preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici