Şeful Poliţiei Olt: În două, trei zile voi decide dacă mai rămân în Poliţie

Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, cercetat disciplinar şi aflat în concediu medical, a declarat, marţi, că în următoarele zile va decide dacă va mai rămâne sau nu în Poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

387 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Olt: În două, trei zile voi decide dacă mai rămân în Poliţie

Şeful Poliţiei Olt: În două, trei zile voi decide dacă mai rămân în Poliţie

Comisarul-şef Ion Voicu a făcut aceste declaraţii marţi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde a fost citat la audieri în calitate de făptuitor în cazul poliţistei Melania Renghea.

Întrebat de jurnalişti despre declaraţiile făcute la adresa sa de către ministrul de Interne, Radu Stroe, şeful IPJ Olt a răspuns: "Nu comentez ce a zis domnul ministru, eu oricum vreau să aştept două-trei zile şi să decid dacă mai rămân în Poliţie. Oricum, domnul ministru a zis că are nevoie de profesionişti şi văd dacă ar mai fi nevoie de mine şi voi lua o decizie şi în funcţie şi de starea mea de sănătate".

Întrebat de ce nu a mers săptămâna trecută la Comisia de disciplină a MAI, Voicu a spus că starea de sănătate nu îi permitea întrucât în ziua respectivă a avut tensiunea 20 cu 12 şi nu putea să conducă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici