Şeful RATB, Adrian Criţ, revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei

Directorul general al RATB, Adrian Criţ, a fost revocat marţi de consilierii municipali din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei, din cauză că nu a dus la bun sfârşit mai multe proiecte la care s-a angajat.

536 afișări
Imaginea articolului Şeful RATB, Adrian Criţ, revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei

Adrian Criţ (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Preşedintele de şedinţă al Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Călin Murg, a declarat marţi că schimbarea din funcţie a lui Adrian Criţ a fost propusă de Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, care a motivat că acesta nu a îndeplinit mai multe proiecte la care se angajase şi nu a gestionat bine greva de la RATB din acest an.

Murg a spus că membrii Consiliului de Administraţie al RATB au dat ca exemplu proiectul cu ramele de tramvai care erau foarte scumpe.

Grupul PNG l-a propus ca membru în Consiliul de Administraţie în locul lui Criţ pe inginerul Viorel Popescu, urmând ca în 48 de ore CA să desemneze alt preşedinte.

Murg a precizat că, dacă membrii Consiliului de Administraţie vor să îl schimbe pe Adrian Criţ şi din funcţia de director RATB, aceştia o pot face, dar CGMB nu se amestecă în această problemă.

Adrian Criţ a fost desemnat reprezentant în Consiliul de Administraţie al RATB în 6 martie 2009, de către CGMB.

În iunie 2010, Adrian Criţ a fost numit la conducerea RATB, în locul lui Gheorghe Aron. Anterior, Adrian Criţ a fost director tehnic la Registrul Auto Român.

În 15 iulie, aproximativ 200 de şoferi şi vatmani au protestat la sediul RATB, nemulţumiţi de introducerea traseelor de noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici