Seif cu o sumă importantă de bani şi bijuterii, furat din casa unui om de afaceri. Hoţii, prinşi

Hoţii care au furat un seif de 200 de kilograme, plin de bani şi bijuterii, din casa unui om de afaceri din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, au fost prinşi.

1164 afișări
Imaginea articolului Seif cu o sumă importantă de bani şi bijuterii, furat din casa unui om de afaceri. Hoţii, prinşi

Seif cu o sumă importantă de bani şi bijuterii, furat din casa unui om de afaceri. Hoţii, prinşi

Sâmbătă, trei persoane bănuite de furt calificat au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul uneia, iar pentru celelalte două persoane arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Din cercetări a rezultat că, la data de 12.01.2024, acestea, prin forţarea unui geam de la parter, ar fi pătruns în locuinţa unui om de afaceri, din oraşul Hârlău, de unde ar fi furat un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei şi valută, precum şi bijuterii.

Poliţiştii din Iaşi au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară la persoanele bănuite de comiterea faptelor, în zilele de 20 ianuarie, respectiv 02 februarie a.c. La percheziţii au găsit 209.000 lei, 49.460 euro, două autoturisme, două drone, 2 DVR-uri şi 9 telefoane mobile, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Duminică, alte două persoane bănuite de comiterea faptelor, au fost depistate în judeţul Suceava. Poliţiştii au reţinut cele două persoane pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J Iaşi. Luni vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău cu propuneri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici