Sens unic pe Calea Dorobanţi şi strada Polonă, începând de vineri

Calea Dorobanţi, pe tronsonul dintre bulevardul.Dacia şi şoseaua Ştefan cel Mare, şi strada Polonă, pe tronsonul dintre strada Mihai Eminescu şi şoseaua Ştefan cel Mare, vor fi, de vineri, cu sens unic, dinspre şi respectiv înspre Ştefan cel Mare, informează Primăria Capitalei.

3157 afișări
Imaginea articolului Sens unic pe Calea Dorobanţi şi strada Polonă, începând de vineri

Sens unic pe Calea Dorobanţi şi strada Polonă, începând de vineri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Sensul unic pe Calea Dorobanţilor, dinspre şoseaua Ştefan cel Mare către bulevardul Dacia, va fi cu permiterea circulaţiei în sens invers, pe o banda, a transportului public local.

Pe strada Polonă se va circula, de vineri, numai dinspre strada Mihai Eminescu spre şoseaua Ştefan cel Mare, pe acest tronson.

Noile reglementări fac parte din proiectul privind identificarea şi analiza posibilităţilor de introducere a sensurilor unice de circulaţie, a benzilor de rulare dedicate transportului public şi de realizare de parcaje supraetajate în apropierea arterelor majore, pentru îmbunatăţirea condiţiilor de deplasare în zona centrală a Capitalei, mai spun reprezentanţii primăriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici