Sfârşit tragic pe litoral. Copilul dispărut în mare, şi căutat de câteva zile, a fost găsit la Mamaia

Un copil de 13 ani, dispărut joi în Marea Neagră, a fost găsit, duminică, înecat între stabilopozi la pasarela din Mamaia, în dreptul hotelului Victoria.

9666 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic pe litoral. Copilul dispărut în mare, şi căutat de câteva zile, a fost găsit la Mamaia

Copil de 13 ani, dispărut în mare şi căutat de joi, găsit înecat între stabilopozi la Mamaia

ISU Dobrogea anunţă duminică faptul că minorul a fost scos la mal de salvamari şi de scafandrii din cadrul inspectoratului.

Copilul a fost identificat ulterior de părinţi.

Doi copii au fost în pericol de înec, joi, unul dintre ei, în vârstă de 14 ani fiind scos în stop cardio-respirator, resuscitat şi dus la spital.

Celălalt copil a fost căutat de atunci şi găsit înecat duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici