Sibiu: Accidentul de pe DN 1, soldat cu moartea unui bebeluş şi a bunicii sale, dar şi cu patru răniţi

Accidentul petrecut, joi seară, pe DN1, în apropierea localităţii sibiene Scoreiu, după ciocnirea a două maşini, s-a soldat cu moartea unui copil de trei luni şi a bunicii sale, precum şi cu rănirea altor patru persoane, primele date indicând iniţial că persoana decedată ar fi fost mama copilului.

418 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Accidentul de pe DN 1, soldat cu moartea unui bebeluş şi a bunicii sale, dar şi cu patru răniţi

Sibiu: Accidentul de pe DN 1, soldat cu moartea unui bebeluş şi a bunicii sale, dar şi cu patru răniţi (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în accidentul produs, joi seară, pe drumul naţional 1, în dreptul localităţii Scoreiu, au decedat un copil de trei luni şi bunica sa în vârstă de 45 de ani.

"În accident şi-au pierdut viaţa un copil de trei luni şi o femeie de 45 de ani, bunica copilului, aflată pe bancheta din spate. Iniţial, s-a crezut că mama copilului, o tânără de 26 de ani, este cea decedată, dar, după ce s-au încheiat operaţiunile la faţa locului, s-a constatat că este vorba despre bunica copilului", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit aceleiaşi surse, femeia de 26 de ani, mama bebeluşului mort în accident, conducea maşina care a provocat accidentul, tânăra, fiind, la rândul său, rănită grav.

Luciana Balteş a adăugat că în accident au mai fost rănite patru persoane, între care şi o fetiţă de şase - şapte ani.

Femeia care a provocat accidentul este din Mârsa, judetul Sibiu, o localitate aflată în apropierea zonei unde s-a produs accidentul.

In zona accidentului, traficul între Sibiu şi Braşov a fost complet blocat peste două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici