Şofer bucureştean, urmărit de poliţişti după un anunţ la 112. Bărbatul consumase alcool

Un şofer a fost prins în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate şi avea pe banchetă o sticlă de băutură, poliţiştii de la rutieră plecând în urmărirea lui după un apel la 112, făcut de un alt şofer. Bucureşteanul, în vârstă de 33 de ani, a fost oprit în trafic în jurul orei 19.00.

1836 afișări
Imaginea articolului Şofer bucureştean, urmărit de poliţişti după un anunţ la 112. Bărbatul consumase alcool

Şofer bucureştean, urmărit de poliţişti după un anunţ la 112. Bărbatul consumase alcool (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Arhiva Foto)

“În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 116 alcool pur în aerul expirat. În urma controlului auto, pe scaunul din dreapta a fost identificat un recipient ce ar fi conţinut alcool”, susţin sursele citate.

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii bărbatului după ce un alt conducător auto a sunat la 112 şi a anunţat că bărbatul conduce haotic.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, bărbatul a fost condus la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici