Şoferul care a accidentat mortal un tânăr în Arad a fost găsit băut, după 24 de ore

Şoferul care a provocat un accident în localitatea Cuvin, judeţul Arad, lovind doi tineri, iar unul dintre ei a a murit, a fost găsit, după mai bine de 24 de ore, în judeţul Caraş-Severin, acesta fiind băut la volan.

1107 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a accidentat mortal un tânăr în Arad a fost găsit băut, după 24 de ore

Şoferul care a accidentat mortal un tânăr în Arad a fost găsit băut, după 24 de ore

Poliţia Arad a transmis, marţi, că şoferul care a fugit de la locul accidentului rutier din timpul nopţii de duminică spre luni, soldat cu decesul unui tânăr a fost identificat pe raza localităţii Soceni, judeţul Caraş-Severin a fost prins luni noaptea.

Este vorba de un bărbat de 48 de ani din Covansant judeţul Arad.

Aesta se afla la volanul unei maşini, deşi oamenii legii au stabilit că avea o alcoolemie de 0, 47 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

„Autovehiculul era înmatriculat de autorităţile germane şi prezenta avarii la nivelul caroseriei şi parbrizului. Poliţiştii au dispus imobilizarea autoturismului şi continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infractiunii de conducere sub influenţa alcoolului. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii arădeni au stabilit ca autoturismul avariat, depistat in trafic de poliţiştii resiteni, este cel implicat in accidentul rutier produs pe raza localităţii Cuvin şi soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

În noaptea de duminică spre luni, o maşină a lovit doi tineri care mergeau pe marginea unui drum, unul, în vârstă de 22 de ani murind şi celălalt, de 19 ani, fiind rănit uşor, iar apoi a fugit de la locul producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici