Şoferul unui Porsche, care a furat o găleată şi o perie dintr-o spălătorie, a fost identificat

Şoferul unui Porsche înmatriculat în Braşov, filmat când pleacă din spălătorie cu găleata şi peria, a fost identificat.

5146 afișări
Imaginea articolului Şoferul unui Porsche, care a furat o găleată şi o perie dintr-o spălătorie, a fost identificat

„În urma apariţiei în mediul online a unei înregistrări video, în care se observă o persoană care introduce o găleată şi o perie în autoturismul său, parcat în incinta unei spălătorii, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au demarat cercetări, în urma cărora aceasta a fost identificată. Poliţiştii desfăşoară în continuarea activităţi pentru clarificarea situaţiei de fapt”, informează IPJ Braşov.

Potrivit imaginilor postate de pagina Facebook „Poliţiştii au umor”, şoferul unui Porsche înmatriculat în Braşov opreşte în spălătorie, coboară din maşină, aşează o găleată şi o perie în maşină şi pleacă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici