Solistul trupei JukeBox este primul artist vaccinat anti COVID-19 din România

  • Alexandru Vasilache este solistul trupei JukeBox, alături de Bella Santiago
  • Artistul a absolvit facultatea de medicină, însă pasiunea pentru muzică a fost mai puternică
  • După ce a şomat din punct de vedere muzical, acesta s-a izolat o vară întreagă pentru a se pregăti de rezidenţiat
  • La 47 de ani, artistul a demonstrat că niciodată nu e prea târziu pentru a-ţi îndeplini visele
1869 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei JukeBox este primul artist vaccinat anti COVID-19 din România

Alex Vasilache este cunoscut ca solistul trupei JukeBox, cântăreţul care niciodată nu te lăsa să stai pe scaun la concerte. Acum în schimb, este oficial primul artist vaccinat din România. A avut şansa de a se vaccina prin prizma celei de-a doua pasiuni pe care acesta o are: medicina.

„Nemaicântând mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în ianuarie. Este anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase”, a declarat Alexandru Vasilache, solistul trupei JukeBox.

„Nouă, ca medici, ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni”, spune medicul-artist.

Alex este optimist şi speră să ajungă cât mai repede şi înapoi pe scenă. Acesta se încrede în profesionişti şi spune că aşa cum, dacă vrei să înveţi să cânţi, ai încredere într-un profesor de canto, şi la vaccinare ar trebui să avem încredere în cei care cu asta se ocupă de-o viaţă.

„Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului”, este mesajul artistului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici