Solomon caută soluţii pentru o Craiovă mai veselă. Primarul vrea să cânte alături de Tom Jones

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, în cadrul primei conferinţe de presă de la reluarea mandatului în urmă cu o lună, că doreşte să vadă "o Craiovă mai veselă" şi să găsească soluţii pentru ca oamenii să nu mai fie trişti.

345 afișări
Imaginea articolului Solomon caută soluţii pentru o Craiovă mai veselă. Primarul vrea să cânte alături de Tom Jones

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"Craiova are din nou primar şi pot să spun că acest oraş va fi din nou gospodărit. Un om cu două ceasuri la mână nu ştie cât este ora exactă. Deci ora exactă în acest municipiu o dă primarul Craiovei", a declarat Antonie Solomon, primarul Craiovei.

Edilul - şef al Craiovei a promis că, la zilele oraşului, care vor avea loc peste două săptămâni, o să cânte alături de Tom Jones.

"Vreau să văd o Craiovă veselă. Spectacolul vieţii să se reia în Craiova. Nu mai accept tristeţea. O să dau o dispoziţie de primar pe care o s-o comunic fiecărui cetăţean să fie fericit şi să se bucure măcar de Zilele Craiovei, să lăsăm tristeţea să se ducă pe apa sâmbetei şi să ne bucurăm. Chiar dacă este criză trebuie să găsim soluţii, nu să ne plângem toată ziua: «vai, ce facem?» Să găsim soluţii, pentru că aici se vede isteţimea şi îndemânarea unui primar", a declarat, miercuri, în cadrul primei conferinţe de presă de la reluarea mandatului, Antonie Solomon, primarul Craiovei.

Solomon le-a vorbit jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă şi despre suferinţa prin care a trecut în perioada în care a stat în arest.

"Nimeni nu ştie ce a simţit sufletul meu, nici măcar soţia mea, băiatului i-am mai spus. M-am consumat fantastic. Şi nu doresc nici la duşman al duşmanului meu să fie unde am fost eu şi cât sunt de nevinovat vedem ce va spune instanţa", a mai spus Antonie Solomon.

Solomon a mai spus că, înainte de a-şi relua mandatul, în urmă cu o lună, a fost la mănăstiri şi s-a rugat.

"La mânăstiri m-am rugat şi pentru duşmanii mei, aşa sunt eu, fire păcătoasă, dar am înţeles ceva. Dacă ai pierdut averea şi banii nu este nicio problemă, dar dacă ţi-ai pierdut şi sănătatea începe o mică problemă şi dacă l-ai pierdut pe Dumnezeu atunci ai pierdut tot", a mai declarat Solomon.

Antonie Solomon, suspendat din funcţia de primar în martie 2010, după ce a fost arestat pentru fapte de corupţie, şi-a reluat, la sfârşitul lunii iulie, atribuţiile de primar, în baza unei decizii a Curţii de Apel Galaţi, care a menţinut astfel o decizie a Tribunalului, sentinţa fiind definitivă.

La revenirea sa la primărie, Antonie Solomon a anunţat că primul lucru pe care îl va face va fi să solicite un concediu pentru a-şi "răsfăţa" soţia.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv în 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual. El a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, iar în 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

În 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din funcţia de primar, prin ordin al prefectului de Dolj.

Solomon este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro mită de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova.

Antonie Solomon a fost eliberat din arest în 8 septembrie 2010, prin decizia Curţii de Apel Galaţi, primarul Craiovei fiind judecat alături de omul de afaceri Cornel Penescu, Dragoş George Stancu şi Gheorghiţă Pieca într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici