Şova: Trebuie să ridicăm suspendarea pe POS Transport în iunie

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, Dan Şova, a declarat, joi, că în luna iunie trebuie ridicată suspendarea pe POS Transport, susţinând că "blestemul" PSD şi PNL este de a face "curăţenie după PDL".

168 afișări
Imaginea articolului Şova: Trebuie să ridicăm suspendarea pe POS Transport în iunie

Dan Şova (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Colegii noştri şi ilustrul domn Boc ne-au mai lăsat o moştenire frumoasă, suspendarea Programului Operaţional Sectorial (POS) pe Transport pe care tot noi trebuie să îl repunem pe roţi, probabil că o s-o facem până în luna iunie. Ceea ce trebuie să ştiţi este că tot ceea ce a însemnat lucrări pe fonduri europene de când a venit premierul Ponta, de la 1 mai 2012, şi până astăzi, din cauza ilustrului domn Boc nu au mai putut fi decontate pentru că POS Transport este suspendat", a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, Dan Şova.

El a adăugat că suspendarea trebuie ridicată în iunie.

"Trebuie să ridicăm suspendarea în iunie şi după aceea să băgăm toate facturile la plată, bineînţeles cu o tăiere de 25 la sută, bani care, pentru ceea ce s-a cheltuit, tot românii îi vor plăti, pentru graţia domnului Boc şi a doamnei Boagiu, pentru că aşa au înţeles dânşii să facă accesarea fondurilor europene. Tot noi va trebui să îi punem din buzunar, din banii noştri, ceea ce va duce la creşterea contribuţiei statului român de la 15 la 40 la sută. Ăsta este blestemul PSD şi PNL, facem curăţenie după PDL, din păcate", a conchis Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici