Spălarea străzilor din Iaşi stârneşte controverse. Cetăţean: Rămâne doar nămol în urma utilajelor

  • Spălarea străzilor din Iaşi stârneşte controverse.
  • După ce primarul oraşului a anunţat operaţiunea, numeroşi cetăţeni l-au criticat pe reţelele de socializare.
  • Nemulţumirea oamenilor are legătură cu rezultatele obţinute de utilajele folosite.
305 afișări
Imaginea articolului Spălarea străzilor din Iaşi stârneşte controverse. Cetăţean: Rămâne doar nămol în urma utilajelor

Spălarea străzilor din Iaşi stârneşte controverse: Rămâne doar nămol în urma utilajelor

Primarul Mihai Chirica a anunţat pe Facebook că utilajele Primăriei au început să spele străzile din Iaşi.

„De câteva zile, pe măsură ce s-a încălzit afară, am început spălarea străzilor. Acţiunea de curăţenie va dura circa 45 de zile şi speram să ieşim cât mai mulţi”, a anunţat primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica.

Anunţul primarului a stârnit dezbateri aprinse pe Facebook. Foarte mulţi ieşeni susţin că utilajele fac murdărie, în loc să curăţe.

„Spălaţi!? Rămâne doar nămol în urma ,,utilajelor''. Mai bine lăsaţi aşa cum era”, scrie o femeie completată imediat de alta. „Dacă ăla se cheamă spălat......În Cug, weekendul trecut, eu am văzut doar nişte spumă şi apă murdară împrăştiată de pe stradă spre trotuare. Foarte drăguţ pentru pietoni, de altfel. De maşini nici nu mai are rost să vorbim. Sau de bicicliştii care sunt nevoiţi să meargă prin 'zoile' pe care le numiţi 'spălat'. Ar trebui să studiaţi un pic noţiunea de spălat străzi şi să urmaţi nişte modele din afară despre cum se face.”

Alţi ieşeni critică Primăria pentru că spală străzile doar 45 de zile.

„Un oraş murdar! Străzi şi trotuare pline de noroi! Iaşi - Oraşul gri! Cică durează 45 de zile! O iei razna. În 45 de zile ar trebui spălate de 2 ori. Şi asta continuu”, susţine un bărbat.

Sunt însă şi ieşeni care aprobă acţiunea Primăriei.

„Foarte bună iniţiativa. Dar să fie cu periodicitate scurtă... dacă facem, nu e bine ce facem, dacă nu facem de ce nu facem?”

Operaţiunea se va încheia luna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici