Spitalul pentru Copii „Marie Curie” va demola mai multe clădiri din curtea unităţii spitaliceşti

Spitalul Clinic de Urgenţă „Marie Curie” din Capitală solicită Primăriei Generale acordul pentru demolarea mai multor imobile aflate în degradare, din curtea unităţii, pentru a crea spaţiu construirii unui nou spital. Solicitarea a fost votată joi, în şedinţa CGMB.

117 afișări
Imaginea articolului Spitalul pentru Copii „Marie Curie” va demola mai multe clădiri din curtea unităţii spitaliceşti

Spitalul pentru Copii „Marie Curie” va demola mai multe clădiri din curtea unităţii spitaliceşti

„Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, „Marie Curie” solicită aprobarea demolării bunurilor atelier tâmpărie, atelier mecanic, seră şi magazia din cadrul acestui spital. Solicitarea se bazează pe faptul că în zona unde sunt edificate aceste bunuri imobile se doreşte realizarea Centrului de Oncologie Pedriatică şi Neurologie. (...) Aceste anexe tehnice nu sunt utilizate, unele fiind în stare avansată de degradare”, se arată în solicitatrea celor de la „Marie Curie”, potrivit unui proiect de hotărâre care se află pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti din această săptămână.

Pentru a putea fi demolate şi casate aceste bunuri, consilierii generali au aprobat, joi, trecerea lor din domeniul public al Municipiului Bucureşti în cel privat al Municipiului Bucureşti.

„Construirea centrului de oncologie pediatrică şi neurologie va contribui la creşterea numărului de pacienţi care vor beneficia de tratamente medicale la cel mai înalt nivel, având în vedere că cele două secţii vor beneficia de tratamente medicale de cea mai înaltă performanţă”, se arată în expunerea de motive a proiectului votat de CGMB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici