Starea pacienţilor de la spitalul SRI: Tânăra italiancă şi un român, în continuare în stare gravă

Tânăra italiancă în vârstă de 20 de ani şi un cetăţean român internaţi la spitalul SRI Agrippa sunt în continuare în stare gravă, în timp ce doi pacienţi spanioli sunt transferaţi pe secţie şi vor rămâne internaţi până vineri.

1165 afișări
Imaginea articolului Starea pacienţilor de la spitalul SRI: Tânăra italiancă şi un român, în continuare în stare gravă

Starea pacienţilor de la spitalul SRI: Tânăra italiancă şi un român, în continuare stare gravă (Imagine: Andreea Tanase/Mediafax Foto)

Doi pacienţi, cetăţeni români, au o stare generală stabilă, în timp ce tânăra de 20 de ani din Italia şi un cetăţean român se află în continuare stare gravă, informează SRI, pe pagina de Facebook a Serviciului.

De asemenea, cei doi pacienţi cetăţeni spanioli sunt transferaţi pe secţie şi vor rămâne internaţi până joi, 5 noiembrie.

Patru cetăţeni străni - o italiancă, doi spanioli şi un german - au fost răniţi în incendiul din clubul Colectiv, primii trei fiind internaţi la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu", iar al patrulea la Spitalul Universitar.

O tânără italiancă de 20 de ani şi bodyguardul de la Clubul Colectiv, în vârstă de 35 de ani, sunt în stare critică la Spitalul ”Agrippa Ionescu” al SRI, părinţii fetei fiind anunţaţi de ambasadă despre tragedie şi ajungând la Bucureşti, în timp ce în cazul tânărului prietenii îi caută rudele.

Potrivit informaţiilor transmise de SRI, doi din cei şapte pacienţi internaţi la ”Spitalul Agrippa Ionescu” sunt în stare foarte gravă, pronosticul medicilor fiind rezervat în cazul lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici