Ştefan Mandachi se implică în scandalul de la Ditrău. Mesaj manifest al omului de afaceri: „O să deschid o franciză la Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput?”

Ştefan Mandachi se implică în scandalul de la Ditrău, acolo unde doi muncitori din Sri Lanka au stârnit o adevărată revoltă în rândul oamenilor din localitate.

11033 afișări
Imaginea articolului Ştefan Mandachi se implică în scandalul de la Ditrău. Mesaj manifest al omului de afaceri: „O să deschid o franciză la Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput?”

Omul de afaceri din Moldova spune că dacă ar fi fost în locul patronului brutăriei din Ditrău nu ar fi renunţat la cei doi muncitori, indiferent de riscurile pe care le-ar fi implicat o asemenea decizie.

De asemenea, Ştefan Mandachi se oferă să îi angajeze el pe cei doi bărbaţi din Sri Lanka la unul dintre restaurantele sale.

”Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aş fi renunţat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laş, deşi cine ştie ce nebuni l-au presat... Ştia cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluţie, dar n-aş fi renuţat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toţi românii peste graniţe. I-a hăituit şi pe angajaţi şi pe patroni, până a rămas ţărişoara golită.

Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienţii sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locaţii în toată ţara, îi pun şef de producţie la panificaţie şi postez poze cu mine şi cu ei în locaţie. Cât despre cei 300 de inşi care ţipă înverşunaţi... mă şochează, Doamne fereşte, Doamne păzeşte, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abţin, deşi nu cred...

P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deşi nu erau planificaţi! Asta ca să ştie nebunii cu gândire feudală şi să ne evite. Am voie să respect legea în ţara mea, nu?”, a fost mesajul manifest postat de Ştefan Mandachi pe contul său de Facebook.

Proprietarul brutăriei din Ditrău, care a angajat doi bărbaţi din Sri Lanka, şi-a cerut scuze localnicilor pentru neplăceri şi s-a oferit să îi mute pe cei doi din procesul de producţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici