Străinii, despre calitatea vieţii în România: "Aveţi cluburi mai bune ca-n Viena. Aici e mai multă libertate"

Pentru al cincilea an consecutiv, Franţa a ieşit pe primul loc, din 194 de state, în topul calităţii vieţii, realizat de internationalliving.com. Ca întotdeauna, România s-a clasat pe o poziţie modestă, a 53-a, la coada Uniunii Europene, şi cu patru puncte în urma Bulgariei, potrivit cotidianului "Gândul".

32 afișări
Imaginea articolului Străinii, despre calitatea vieţii în România: "Aveţi cluburi mai bune ca-n Viena. Aici e mai multă libertate"

Străinii, despre calitatea vieţii în România: "Aveţi cluburi mai bune ca-n Viena. Aici e mai multă libertate" (Imagine: Gandul)

Omul de afaceri francez Alexander Eram consideră, totuşi, că România este o ţară în care poţi trăi bine: "Dacă ştii să trăieşti în România, viaţa e mai uşoară decât în Franţa. Ai mai multă libertate, eşti mai puţin controlat şi ai mai multe şanse.

Austriacul Armin Lukasser, director la o multinaţională, apreciază atât clima din România, cât şi cluburile: "Cluburile din România sunt mai bune decât cele din Viena, oamenii sunt deschişi, ţi-e foarte uşor să intri în vorbă cu ei şi nu se închid atât de devreme".

Citeşte mai multe despre cum este privită România de străinii care au petrecut mai mult timp aici pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici