FOTO & VIDEO | Adrian, Andreea şi Gelu s-au luptat azi cu puhoaiele care au acoperit mai multe localităţi din ţară

  • Străzile din Orşova au fost acoperite cu apă, după o ploaie torenţială
  • Câţiva pescari au făcut haz de necaz şi au aruncat undiţele pe şosea, în apa care le trecea de gleznă
  • Şi în Caraş-Severin şi Constanţa a plouat torenţial
2476 afișări
Imaginea articolului FOTO & VIDEO | Adrian, Andreea şi Gelu s-au luptat azi cu puhoaiele care au acoperit mai multe localităţi din ţară

Străzile din Orşova

A turnat cu găleata, în această după amiază, în aproape toată ţara. După o oră de ploaie, străzile din Orşova au fost acoperite cu apă care, în unele zone, ajungea până la jumătatea uşilor maşinilor mici. Adrian, un şofer, cu greu a reuşit să treacă pe strada principală cu autoturismul. Alţi oameni au făcut  haz de necaz şi şi-au mutat undiţele din Dunăre, pe şosea, în apa care le trecea de glezne.

La Glimboca, în Caraş-Severin,Gelu abia a găsit un petec de pământ uscat unde să se refugieze pentru a nu fi luat pe sus de puhoaiele care au transformat străzile într-un adevărat pârâu. Viitura a avariat maşina unor oameni, a inundat trei case şi 27 de curţi.

La Vârtop-Albeşti, în Constanţa, Andreea a fost la un pas să fie luată, cu maşină cu tot, de puhoaiele de apă şi noroi care au acoperit drumul. Într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare de o altă şoferiţă, ca ea, se vede cum apa năvăleşte în maşină şi-i ajunge femeii la picioare. Mai multe maşini sunt prinse în mijlocul puhoaielor, iar şoferii încearcă să dea înapoi, de teamă să nu fie luaţi de ape.

Aproape toată ţara noastră este sub avertizare de vreme rea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici