Meteo. Nu pleca la drum fără să te informezi. Avertismente de vreme rea în toată ţara. Imagini apocaliptice, după vijelii

  • Doamna Furtună îţi mănâncă zilele
  • În Transilvania a plouat într-o zi cât într-o lună în unele zonele
  • Nu pleca la drum fără să verifici vremea, sunt avertismente de vreme rea în toată ţara
  • România este sub cod portocaliu până la noapte la ora 3
7812 afișări
Dacă vrei să pleci în călătorie cu maşina, gândeşte-te  bine la riscuri şi informează-te. Avertismentele de vreme severă au fost prelungite în toată ţara, aşa că te poţi aştepta la furtuni puternice, ploi torenţiale, sau grindină. 

În doar patru zile, au fost emise 201 avertizări de vreme severă imediată în toată ţara.

În ultimele 24 de ore vijeliile au lăsat în urmă peisaje apocaliptice în multe regiuni ale ţării: viituri, case distruse, copaci rupţi, maşini avariate şi oameni disperaţi care se tem pentru viaţa lor. Directoarea Administraţiei Naţionale Meteo te avertizează că vor urma ploi de proporţii în multe zone din ţară. 

Mateorologul Elena Mateescu descrie evenimentele meteo ce vor urma. Ca şi până acum, vom avea de-a face cu vreme extremă: „40 litri pe metru pătrat, izolat 50 şi 80 de litri pe metru pătrat, grindină de medie si mare dimensiune, viteze la rafală ale vântului de peste 70, 80 km pe oră”, spune specialistul.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici