Suceava: Accidentul din Brodina cu nouă victime, provocat de un călugăr ce conducea o maşină de teren

Accidentul din Brodina, cu nouă victime, pentru care s-a activat planul roşu de intervenţii, a fost provocat de un călugăr care conducea un autoturism de teren, înmatriculat în Bulgaria, cu volan pe partea dreaptă, potrivit primelor date din ancheta poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12710 afișări
Imaginea articolului Suceava: Accidentul din Brodina cu nouă victime, provocat de un călugăr ce conducea o maşină de teren

Suceava: Accident cu nouă victime, una a murit. A fost activat planul roşu de intervenţie (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că într-un autoturism de teren înmatriculat în Bulgaria şi cu volan pe partea dreaptă, condus de un călugăr din Brodina, se aflau încă cinci persoane.

Pe un drum din localitatea Brodina, maşina condusă de călugăr a intrat într-un autoturism înmatriculat în Botoşani, în care, pe lângă şofer, se mai aflau socrul acestuia şi un copil de patru ani.

În urma coliziunii, şoferul autoturismului înmatriculat în Botoşani a suferit răni grave, iar socrul său a murit. Din maşina condusă de călugăr, o femeie a suferit o fractură la un picior, iar alte două femei au fost rănite uşor.

Călugărul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Suceava: Accident cu nouă victime, una a murit. A fost activat planul roşu de intervenţie

O persoană a murit, iar alte opt persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în comuna suceveană Brodina, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, în acest caz fiind activat planul roşu de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două autoturisme s-au lovit frontal în comuna suceveană Brodina, iar în urma accidentului nouă persoane au fost rănite, dintre care cinci grav.

Două persoane au fost încarcerate în urma impactului, iar una dintre ele era inconştientă la sosirea echipelor de intervenţie. Purtătorul de cuvânt ISU Suceava a precizat că victima nu a mai putut fi salvată în ciuda manevrelor de resuscitare care au fost efectuate, fiind declarat decesul.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie pentru preluarea celorlalte victime ale accidentului, la faţa locului urmând să fie trimise ambulanţe din toate zonele judeţului, inclusiv ambulanţa pentru transport victime multiple.

El a arătat că ceilalţi răniţi sunt evaluaţi în ambulanţe şi li se acordă îngrijiri medicale, urmând să fie transportaţi la spital pentru investigaţii şi tratament specific.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici