Suceava: Poşetă cu 1.800 de euro, furată din casa mirelui în timp ce sărbătorea cu nuntaşii

Un bărbat din comuna suceveană Vicovi de Jos a reclamat Poliţiei, sâmbătă seară, că din locuinţa sa, unde se sărbătorea nunta fiului său, a dispărut o poşetă în care se aflau 1.800 de euro.

171 afișări
Imaginea articolului Suceava: Poşetă cu 1.800 de euro, furată din casa mirelui în timp ce sărbătorea cu nuntaşii

Suceava: Poşetă cu 1.800 de euro, furată din casa mirelui în timp ce sărbătorea cu nuntaşii (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul sărbătorea acasă nunta fiului său, fiind invitate mai multe persoane.

După plecarea invitaţilor la cununia civilă, soţia reclamantului, care a primit un plic cu bani ca dar de nuntă, a mers în dormitor pentru a-i pune într-o poşetă ascunsă sub o pernă.

Ea a constatat că poşeta, în care avea suma de 1.800 euro şi actele de identitate, a dispărut.

Poliţiştii au început o anchetă pentru identificarea autorilor furtului şi recuperarea prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici