Suceava: Trei gospodării şi un service auto au fost afectate în urma unui incendiu

Trei gospodării şi un service auto au fost afectate, marţi, în urma unui incendiu izbucnit în judeţul Suceava de la un scurtcircuit, pentru stingerea focului pompierii acţionând timp de aproximativ trei ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

123 afișări
Imaginea articolului Suceava: Trei gospodării şi un service auto au fost afectate în urma unui incendiu

Suceava: Trei gospodării şi un service auto au fost afectate în urma unui incendiu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit în satul Plopeni din oraşul Vereşti, iniţial anunţându-se la 112 că doar o singură anexă a luat foc.

La sosirea pompierilor însă, incendiul afectase mai multe construcţii din trei gospodării şi exista pericolul de propagare la case, anexe şi un service auto.

În urma incendiului, au fost afectate un adăpost de animale şi un depozit de furaje, acoperişurile a două bucătării de vară, trei tone de furaje şi o tonă de cereale dintr-o gospodărie. Într-o altă gospodărie au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje, două tone de furaje şi doi metri cubi de lemn de foc, iar în cea de-a treia gospodărie a ars acoperişul casei de locuit. La clădirea în care funcţionează service-ul auto a ars izolaţia din polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi.

Conform sursei citate, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ trei ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici