Suceava: Un tânăr a murit, iar doi sunt răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp din beton

Un tânăr şofer a murit, iar doi pasageri aflaţi în maşină au fost răniţi, duminică dimineaţă, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce au intrat cu maşina într-un stâlp din beton.

239 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un tânăr a murit, iar doi sunt răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp din beton

Suceava: Un tânăr a murit, iar doi sunt răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp din beton (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că, duminică dimineaţă, un tânăr în vârstă de 19 ani conducea un autoturism în municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp din beton.

În urma impactului, şoferul a suferit răni grave şi a murit în timp ce era transportat de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc spre cel din Suceava.

În autoturism se mai aflau trei tineri, cu vârste de 20 şi 19 ani, din care doi au suferit răni pentru care au nevoie de trei-patru zile de îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici