Surpriză neplăcută pentru suporterii naţionalei: Primăria Sectorului 1 va permite vizionarea doar a primei reprize din meciul Franţa - România

Suporterii echipei naţionale nu vor putea urmări decât prima repriză a meciului dintre Franţa şi România de la Campionatul European pe ecranul pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 1 în Parcul Bazilescu, motivul invocat de autorităţi fiind menţinerea liniştii şi ordinii publice.

1267 afișări
Imaginea articolului Surpriză neplăcută pentru suporterii naţionalei: Primăria Sectorului 1 va permite vizionarea doar a primei reprize din meciul Franţa - România

Surpriză neplăcută pentru suporterii naţionalei: Primăria Sectorului 1 va permite vizionarea doar a primei reprize din meciul Franţa - România (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

Surpriză neplăcută pentru suporterii naţionalei care doresc să vadă meciul dintre Franţa şi România în aer liber. Primăria Sectorului 1 a montat un ecran gigant în Parcul Bazilescu, unde se pot viziona toate meciurile elevilor lui Anghel Iordănescu de la Campionatul European, însă la partida cu Franţa, de vineri, 10 iunie, fanii vor vedea doar o repriză din raţiuni de asigurare a liniştii publice.

"Menţionăm că, din raţiuni de asigurare a liniştii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice,cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare, manifestările din spaţiul public se pot desfăşura cel mult până la orele 23:00", se arată pe site-ul PrimariaSector1.ro.

Meciul de deschidere al turneului final al Campionatului European, dintre Franţa şi România se va disputa, vineri, 10 iunie, pe Stade de France din Saint Denis, de la ora 22:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici