Surpriză pe piaţa smartphone-urilor din România. Compania care a ajuns pe locul 3

Compania chineză Oppo a urcat pe a treia poziţie pe piaţa de smartphone-uri din România în trimestrul al treilea, după un an şi jumătate de la intrarea pe piaţa locală, conform companiei de cercetare Canalys.

5961 afișări
Imaginea articolului Surpriză pe piaţa smartphone-urilor din România. Compania care a ajuns pe locul 3

Surpriză pe piaţa smartphone-urilor din România. Compania care a ajuns pe locul 3

La finalul celui de-al treilea trimestru din 2021, Oppo ajunge în România la o cotă de piaţă de 14%. Oppo a intrat pe piata locală în iunie 2020.

În al treilea trimestru al acestui an, Oppo a înregistrat pe piaţa locală o creştere a vânzărilor de 130% comparative cu aceeaşi perioadă a anului anterior.

Portofoliul Oppo cuprinde smartphone-uri, căşti wireless, braţări pentru fitness, ceasuri inteligente. Produsele Oppo sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei: Altex, DIGI, eMAG, Flanco, MediaGalaxy, Orange, Telekom şi Vodafone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici