Sute de dosare pentru finanţări europene, găsite lângă un WC al Ministerului Mediului

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat, sâmbătă, că peste 350 de dosare depuse de primarii din ţară prin care solicitau fonduri europene pentru amenajarea şi înfiinţarea de parcuri sau spaţii verzi au fost găsite între "chicineta şi WC-ul" de la etajul întâi al Ministerului Mediului.

51 afișări
Imaginea articolului Sute de dosare pentru finanţări europene, găsite lângă un WC al Ministerului Mediului

Dosare depuse pe un program european, găsite lângă un WC al Ministerului Mediului (Imagine: Mediafa xFoto)

"Văd că nu aţi accesat la parcuri, pe fondul de mediu. Chestiunea din august 2008, care se referea la înfiinţarea şi amenajarea de parcuri şi zone verzi nu s-a terminat. Am să vă spun şi de ce nu s-a terminat. Pentru că 367 de dosare depuse le-am găsit, acum trei săptămâni, între chicinetă şi WC, la etajul unu, la minister. La un moment dat, am întrebat dacă s-a terminat aplicaţia şi unde sunt dosarele. Nimeni nu ştia. Le-am găsit. Acolo erau", a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemireschi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, prezent la conferinţa de presă, susţine că primarii doljeni au accesat, la rândul lor, programul cu finanţare europeană şi este posibil ca între dosarele găsite în minister să fie şi cele ale edililor din Dolj.

"Cu parcurile, dintre dosarele care zăceau pe unde spuneţi dumneavoastră, o bună parte sunt ale noastre pentru că s-au dat cum s-au dat. Pe culorile care erau la modă atunci", a spus Ion Prioteasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici