Tânăr de 23 de ani, prins în timp ce conducea cu 224 km/h pe A3

Un tânăr de 23 de ani a rămas fără carnet pentru 90 de zile, după ce a fost prins, miercuri, în timp ce conducea pe autostrada Transilvania (A3) cu 224 de kilometri pe oră, informează Poliţia Română.

1662 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 23 de ani, prins în timp ce conducea cu 224 km/h pe A3

Tânăr de 23 de ani, prins în timp ce conducea cu 224 km/h pe A3 (Imagine: Adriana Neagoe/ Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul este din Sebeş şi conducea un autoturism Audi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

El a fost înregistrat de radar cu 224 de kilometri pe oră pe sensul de mers Gilău-Câmpia Turzii.

În afara suspendării dreptului de a conduce timp de trei luni, el a primit o amendă în valoare de 810 lei.

Tot miercuri şi tot pe A3, poliţiştii au sancţionat un şofer de 22 de ani care mergea cu 208 kilometri pe oră.

În perioada sărbătorilor de iarnă, în trafic sunt mobilizaţi, la nivel naţional, circa 2.000 de poliţişti de la Rutieră. Pentru depistarea celor care circulă cu viteză excesivă sunt folosite peste 450 de radare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici