Tânără la spital, după ce a fost lovită de un skijet la Mamaia

O tânără a ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce a fost lovită de un skijet în staţiunea Mamaia. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa, incidentul a avut loc pe o plajă din Mamaia, unde o tânără a fost rănită după ce a fost lovită de un skijet.

146 afișări
Imaginea articolului Tânără la spital, după ce a fost lovită de un skijet la Mamaia

Tânără la spital, după ce a fost lovită de un skijet la Mamaia (Imagine: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat tinerei primele îngrijiri medicale, transportând-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform medicilor, tânăra a suferit răni uşoare.

Salvamarii aflaţi pe plajă la momentul producerii incidentului spun că tânără, în vârstă de 18 ani, se afla pe culoarul special amenajat pentru ambarcaţiuni, ea fiind lovită de un skijet care se întoarcea la ţărm şi avea motorul oprit. La un moment dat, un val a împins skijet-ul, iar acesta a lovit-o pe fată.

Tânăra a fost lovită în zona capului, ea fiind ajutată să iasă din apă de către salvamari, care au chemat ambulanţa.

Căpitănia Mamaia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici