Tânărul care a sărit de pe trambulină improvizată în Crişul Alb a fost găsit decedat

Tânărul de 23 de ani, căutat de scafandri după ce a sărit de pe o trambulină improvizată în Crişul Alb, din Arad, a fost găsit decedat, la 10 metri de locul în care a sărit.

1964 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a sărit de pe trambulină improvizată în Crişul Alb a fost găsit decedat

ISU Arad a anunţat, că scafandrii Detaşamentului de Pompieri Arad au găsit corpul tânărului de 23 de ani la aproximativ 10 metri de locul în care a sărit.

Acesta se afla la 4 metri adâncime.

Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarant decedat.

Potrivit informaţiilor furnizate iniţial de cei care au apelat la 112, tânărul ar fi sărit de pe o trambulină improvizată, ar fi ieşit de două ori la suprafaţă, iar apoi ar fi fost luat de curenţii de apă. În zona respectivă, Crişul Alb are o adâncime de aproximativ 4 metri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici