Video Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova a fost externat luni. El a primit vestea că prietena lui a murit

Tânărul în vârstă de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova îşi poate continua tratamentul acasă.

3022 afișări

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă, tânărul a avut o evoluţie favorabilă şi va fi externat luni.

Iniţial, pronosticul medicilor în cazul tânărului a fost rezervat, însă revenirea a fost miraculoasă: zilele trecute, el a făcut primii paşi, asistat de mamă şi de bunică, conform surselor Mediafax.

În această dimineaţă, tânărul s-a aflat în evaluare la secţia Chirurgie plastică, având o rană la mână. Totodată, studentului i s-a comunicat că prietenia lui a murit.

Acesta fusese rănit grav, iar prietena lui, de 14 ani, a murit după ce au fost atacaţi cu un cuţit de către un adolescent de 17 ani.

Agresorul, „în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 cm, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, anunţa Parchetul Tribunalului Dolj.

Elev la Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici