Tăriceanu critică evenimentul din luna mai dedicat Revoluţiei din decembrie '89: Disperare maximă

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după ce Preşedinţia a anunţat că 2019 va fi declarat „Anul omagierii victimelor comunismului”, că preşedintele devansează aniversarea Revoluţiei cu exact 210 zile, fix înaintea alegerilor, ceea ce este dovadă nouă a disperării maxime la Cotroceni.

991 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu critică evenimentul din luna mai dedicat Revoluţiei din decembrie '89: Disperare maximă

Tăriceanu critică evenimentul din luna mai dedicat Revoluţiei din decembrie '89: Disperare maximă

”După ce a trimis la Sibiu un mare summit internaţional care trebuia să aibă loc în Capitală, Preşedintele hotărăşte să devanseze aniversarea Revoluţiei cu exact 210 zile, şi fix înaintea alegerilor europene. E evident că miza nu poate fi alta decât folosirea în scopuri electorale a unor elemente emoţionale precum înlăturarea comunismului, sacrificiul martirilor şi regăsirea libertăţii. Nu-i de mirare că, deja, fiul marii disidente Doina Cornea şi-a exprimat, concomitent, stupefacţia şi refuzul faţă de iniţiativa prezidenţială, iar asociaţiile de revoluţionari sunt în derută maximă. O dovadă nouă a disperării maxime de la Palatul Cotroceni”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, 20 mai a.c., la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Acest eveniment va marca debutul seriei de activităţi care fac parte din programul Preşedintelui României, care se va desfăşura pe durata anului 2019”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici