Tatăl avocatei Elodia Ghinescu a decedat - VIDEO

Dumitru Ghinescu, tatăl avocatei Elodia Ghinescu, dispărută de mai bine de trei ani, a murit la Spitalul Judeţean Braşov, în urma unui atac de inimă, relatează www.stirileprotv.ro

150 afișări
Imaginea articolului Tatăl avocatei Elodia Ghinescu a decedat - VIDEO

Tatăl avocatei Elodia Ghinescu a decedat

Dumitru Ghinescu, în vârstă de 66 de ani, suferea de mai mulţi ani de o boală gravă. Cunoscuţii spun că întreg scandalul legat de dispariţia fiicei sale şi de procesul privind custodia nepotului i-ar fi accentuat boala.

În ultima vreme, el se simţea tot mai rău şi joi, 14 octombrie, a fost internat la spital, după ce acuzase dureri în regiunea pieptului. A murit, însă, după două zile în urma unui stop cardiorespirator.

Potrivit www.stirileprotv.ro, informaţia a fost confirmată şi de avocata familiei, care a spus că, în ultima perioadă, Ghinescu nu a mai avut nici puterea să se prezinte în sala de judecată la procesele pe care le are cu fostul ginere, Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul privind uciderea Elodiei Ghinescu.

Dumitru Ghinescu suferea şi din cauza faptului că nu-şi mai văzuse nepotul din primăvară cu toate că judecătorii au decis că acesta îşi poate vedea bunicii cel puţin o dată pe lună. Poliţistul Cristian Cioacă a refuzat, însă, orice contact cu familia Elodiei Ghinescu, arată sursa citată.

Video stirileprotv.ro

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a femeii, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici