JAF la o bancă de pe Şoseaua Olteniţei, din Bucureşti

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi cu un cuţit au dat, miercuri, o spargere la o bancă de pe Şoseaua Olteniţei din Bucureşti, de unde au fugit, cel mai probabil, după ce a fost alertată Poliţia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Capitalei.

1075 afișări
Imaginea articolului JAF la o bancă de pe Şoseaua Olteniţei, din Bucureşti

JAF la o bancă de pe Şoseaua Olteniţei, din Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Miercuri, în jurul orei 17.30, cei doi au intrat în sediul Raiffeisen de la adresa Şoseaua Olteniţei nr. 254.

După ce au ameninţat personalul băncii cu un cuţit, bărbaţii s-au grăbit să dispară, speriaţi de faptul că ar fi fost anunţaţi poliţiştii.

Potrivit surselor citate, una dintre casiere a sunat la 112, unde a anunţat că a existat o tentativă de spargere, însă nu a putut să menţioneze dacă bărbaţii mascaţi au plecat sau nu cu o sumă de bani.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului şi îi caută pe cei doi.

Aceelaşi surse au mai spus că bărbaţii ar fi reuşit să plece cu o sumă de bani.

Ei şi-au ales momentul pentru a da spargerea chiar înainte de ora închiderii sucursalei vizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici