Ţigări de 48.000 de lei reţinute pe Aeroportul Otopeni de la un pasager care zbura la Luton

Inspectorii vamali de pe Aeroportul Otopeni au reţinut de la un pasager care zbura spre Luton ţigări nedeclarate în valoare de aproximativ 48.000 de lei.

1073 afișări
Imaginea articolului Ţigări de 48.000 de lei reţinute pe Aeroportul Otopeni de la un pasager care zbura la Luton

Potrivit Autorităţii Vamale Române, inspectorii de pe Aeroportul Otopeni şi poliţiştii de frontieră au reţinut de la un pasager care călătorea pe ruta Otopeni – Luton 37.200 de ţigări. .

Acestea erau nedeclarate şi sustrase de la controlul vamal.

Valoarea estimată a bunurilor reţinute este de aproximativ 48.000 lei.

„Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracţiuni, cazul a fost predat către poliţiştii de frontieră din cadrul CSCTFABO în vederea efectuării cercetărilor”, arată Autoritatea Vamală Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici