Ţigări de contrabandă din Serbia, găsite într-un tren de marfă la Moraviţa

Mii de pachete cu ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii de frontieră la Moraviţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un tren de marfă care circula pe ruta Vršac (Serbia)-Timişoara, pe numele membrilor echipajului fiind întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale.

190 afișări
Imaginea articolului Ţigări de contrabandă din Serbia, găsite într-un tren de marfă la Moraviţa

Ţigări de contrabandă din Serbia, găsite într-un tren de marfă la Moraviţa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Trenul a fost controlat de poliţişti şi de vameşi în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa Feroviar, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

În camera radiatoarelor de aer a trenului au fost găsite 4.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, care au fost ridicate, în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru echipajul trenului - cinci cetăţeni români -, sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici