Timiş: Copil de 6 ani ascuns de bunic sub haine pentru a-l scoate din ţară, descoperit de poliţişti

Un copil de şase ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră din Timiş în maşina bunicilor săi, ascuns sub mai multe haine, bunicul spunându-le anchetatorilor că a vrut să scoată copilul din ţară, dar nu avea procură notarială de la părinţii săi.

109 afișări
Imaginea articolului Timiş: Copil de 6 ani ascuns de bunic sub haine pentru a-l scoate din ţară, descoperit de poliţişti

Timiş: Copil de 6 ani ascuns de bunic sub haine pentru a-l scoate din ţară, descoperit de poliţişti (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră au descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, un copil ascuns sub mai multe haine, în maşina bunicului său.

La verificările de frontieră, şoferul, Emil I. de 46 de ani din judeţul Mehedinţi, a prezentat pentru control două documente de călătorie valabile pentru el şi soţia sa care se aflau în maşină. În urma controlului fizic al autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe podeaua autoturismului şi acoperit cu îmbrăcăminte, un băiat”, se arată în comunicat.

După ce copilul a fost descoperit, şoferul a prezentat pentru acesta un paşaport biometric românesc pe numele I. P., în vârstă de şase ani, născut în Italia şi cu domiciliul în judeţul Mehedinţi.

În urma verificărilor făcute de poliţiştii de frontieră a rezultat că băiatul era nepotul celor doi, dar bunicii nu aveau o procură notarială de la părinţi pentru a-l scoate din ţară, motiv pentru care l-au ascuns, sperând că nu va fi descoperit.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe bunicul copilului pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici