Timişoara: 17 percheziţii domiciliare, la persoane supectate de contrabandă cu ţigări

Un număr de 17 percheziţii domiciliare şi alte zece la autoturisme au loc, joi dimineaţă, în Timişoara şi în localitatea Şag, din judeţul Timiş, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări aduse din Serbia şi Ucraina, apoi vândute pe pieţele din România.

150 afișări
Imaginea articolului Timişoara: 17 percheziţii domiciliare, la persoane supectate de contrabandă cu ţigări

Timişoara: 17 percheziţii domiciliare, la persoane supectate de contrabandă cu ţigări (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, 17 percheziţii domiciliare şi alte zece la autoturisme au loc joi dimineaţă la persoane supectate că introduceau în ţară, ilegal, ţigări din Serbia şi Ucraina. Percheziţiile se desfăşoară atât în Timişoara, cât şi în comuna Şag, din judeţul Timiş.

Cele 17 persoane vor fi aduse la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, însă anchetatorii spun că nu este vorba despre o grupare, ci de persoane individuale care se ocupau cu contrabanda cu ţigări.

Presupuşii contrabandişti au fost monitorizaţi aproximativ trei luni de către poliţişti.

Operaţiunea este coordonată de către procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu sprijinul poliţiştilor şi jandarmilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici