Timişoara: Trei tineri au fost reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de viol şi complicitate la viol, după ce o tânără de 18 ani a reclamat la Poliţie că a fost violată.

701 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Trei tineri au fost reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol

Timişoara: Trei tineri au fost reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că o tânără de 18 ani a anunţat Poliţia că a fost violată.

”O tânără de 18 ani a anunţat că, în noaptea de 2 spre 3 august, se afla pe un teren viran din Timişoara însoţită de alţi patru tineri, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu doi dintre aceştia, lucru care s-a şi întâmplat. Un al treilea a venit la un moment dat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata nu a fost de acord, astfel că actul sexual s-a întâmplat fără acordul ei”, a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de cel de-al treilea tânăr pentru viol, iar faţă de ceilalţi doi pentru complicitate la viol.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Timiş, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

Cei trei băieţi au vârste cuprinse între 18 şi 19 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici